Gespot! ‘YESIWOOD’

Gespot! | yesiwood

In deze eerste in een serie van Gespot! – gave adressen, talenten of ander leuks om te delen – aandacht voor YESIWOOD, van vriendin & collega, designer Marion Eykenaar.

IFIWOOD? YES!

YESIWOOD staat voor gave designs tot in de puntjes verzorgd
Deze puntjes zie je terug in posters, kaarten en ander moois waar tot op detail over is nagedacht en gedesignd

YESIWOOD gebruikt warme pasteltinten met een houtbite

Veelal met tekst, wordt een knipoog gemaakt naar het leven en de leuke kant ervan.
Is die er niet?
Dan creëert YESIWOOD die wel, met teksten als “Fuck perfect, who says Doutzen is happy?”

Wél altijd met een lieve & warme finishing touch

Een houten pareltje voor ieder interieur! 


Gespot! | YESIWOOD

Etsy it is
Met maar liefst 22 items heeft Marion haar eigen online winkeltje op Etsy met kaarten, posters en houten producten, zoals gezegd: tot in de puntjes verfijnd. Hoe YESIWOOD van 22 een paar duizend maakt? Op Pinterest! Met haar slechts tientallen pins heeft ze dik 16.000 volgers op Pinterest! Ik zeg: serious talent!

In míjn huiskamer
Zelf heb ik kaartjes en posters van YESIWOOD, waaronder de zachtroze variant van Doutzen Kroes (zie hierboven). De prints zetten aan tot denken op een luchtige manier. De funny twist maakt de levensles lekker los.


YESIWOOD? WOODYOU?


PS
Houd de social media-updates in de gaten van YESIWOOD, waardoor je als eerste ziet op welke markten en pop-up shops de posters & andere prints live te zien en te koop zijn.

***

> Koop YESIWOOD op Etsy!
> Volg
YESIWOOD op: Instagram | Facebook | Pinterest
> Kerst 2014: 14 december 2014 staat YESIWOOD voor de 3e keer op de leuke Local Sunday Market in Twente!

***

Nieuw!
Gespot! – gave adressen, talenten en ander leuks om te delen

Gepubliceerd op 5 november 2014

Geschreven door: Wendy

We schrijven over wat ons raakt, prikkelt en inspireert. Identiteitsmarketing is wat ons samenbrengt. We houden ervan mensen en merken in hun eigen kracht te zetten. En dat zichtbaar te maken.

Reageren? Vinden we leuk!

We vinden het leuk een reactie van je te ontvangen. Uiteraard publiceren we jouw e-mailadres niet online.
PS Velden gemarkeerd met * graag even invullen, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom koffie drinken

Wat we zoal doen

We praten liever over wat ons drijft, dan wat we opleveren. We zijn gedreven professionals die verbanden leggen, waar je ze niet verwacht. Doorvragen als je liever wil dat ze even stil zijn. En ook bedrijfskundig sterk zijn, coachen, inspireren en ook nog eens geloven dat juist de details het verschil kunnen maken.

DE KRACHT VAN SAMEN

We merken dat sámen optrekken, versterkt. Krachtiger maakt. Dat wanneer je ieders unieke input, ervaring, visie en creativiteit mixt, het beste resultaat bereikt wordt. Daarom geloven we niet in klant-leverancier-verhoudingen. Wat wel? Wij trekken samen op. Schuiven aan in de kantine en naast het bureau. En niet er tegenover.

Hoe we werken

We gaan pas ‘los’ als we het merk goed genoeg kennen. Als we zijn identiteit gevat hebben, gesnapt hebben en voelen. We zijn zelfstartend; zetten vele stappen námens de ondernemer. Op basis van een combinatie van strategie en intuïtie. Onze ambitie voor het merk: dat imago, potentiële identiteit en werkelijke identiteit in balans zijn.